Kvalitet - God planlægning - Aftaler der overholdes

For os er det en selvfølge

 

Om Haakonsens Malerfirma ApS

Haakonsens Malerfirma ApS startede i 2005 som Malerfirmaet DLH. Vi havde prøvet at arbejde sammen som ansatte, og fandt ud af, at vi supplerede hinanden rigtig godt som arbejdsmakkere, og da vi begge er uddannet malersvende, så vi muligheden og startede et malerfirma sammen. I maj 2019 ændrede vi fra personligt ejet virksomhed til ApS.

Én af de ting, vi prioriterer højest som malermester, er at “kredse” om kunden og finde ud af deres egentlige behov og ønsker for, at opgaven bliver, som de gerne vil have – og vi vil selvfølgelig altid levere den høje kvalitet, vi som malermester er kendt for.

Vores malerfirma gør også meget ud af at informere kunden om, hvor vi er i forløbet, så kunden får et lettere overblik. Med os som din malermester er du med i forløbet med god dialog og undgår derfor misforståelser.

Vi sørger altid for, at vi er færdige til den aftalte tid. Er det nødvendigt, har vores malerfirma et stort netværk af andre, der også er malermester eller andet, der er behov for, som vi samarbejder med.

Det gør os som malermester også i stand til at tage imod større opgaver. Vi er også villige til at forlænge vores arbejdstider. (arbejde i weekender og lignende om nødvendigt).

Der, hvor vores malerfirma gør en forskel, er i planlægnings-fasen, da det er dér, det ofte går galt.

Især i samarbejdet med andre håndværkere, udfaldskrav og tidsfrister. Her har vores malerfirma i København dygtige og pålidelige samarbejdspartnere.

Kontakt os til dit næste malerarbejde. Så er du sikker på at få en malermester, der giver en løsning med kvalitet til tiden.

Spørgsmål?

Udfyld formularen
Så kontakter vi dig med svar på dit spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.

   

  Hvilken bydel skal arbejdet udføres*

   

  Hvornår ønskes opgaven ca. at skulle igangsættes?*

  Hvornår ønskes opgaven ca. at være færdig?*

  udfyld gerne både start og slut dato

   

  Evt. billeder, plangtegning eller mål

  Kvalitet - God planlægning - Aftaler der overholdes - For os er det en selvfølge

  Webmaster 7it