Kvalitet - God planlægning - Aftaler der overholdes

For os er det en selvfølge

 

Epoxygulve

Epoxygulve laves af epoxy, der er en utrolig slidstærk, opløsningsfri 2-komponent gulvmaling, som primært anvendes på beton, pudsede gulve eller trægulve.
Det er 2 komponenter, der skal blandes sammen, A og B, og det er utroligt vigtigt, at de blandes helt nøjagtigt sammen, inden de skal anvendes til epoxygulve. Der er oftest en meget kort arbejdstid efter sammenblandingen, da det oprørte tørrer inden for meget kort tid.

Epoxygulve er velegnet som gulve, der udsættes for fysiske og kemiske påvirkninger inden for bolig, handel, lettere industri/større industri m.m. Epoxy kan ligeledes anvendes på vægge, hvor der stilles store krav til hygiejne og slidstyrke. Epoxygulve er mest anvendt til erhvervsmæssige områder, men efterhånden er flere privatpersoner blevet glade for det flotte look, epoxygulve giver, bl.a. den høje glans, der gør, at det står helt blankt, og selvfølgelig fordi epoxygulve har en meget slidstærk overflade.

Epoxygulve kræver rent underlag for at blive helt perfekte

Før epoxygulve kan lægges ud, kræves det, at underlaget er rent, tørt, fast og smittefrit samt bæredygtigt for malebehandling. Ubehandlede betongulve skal være faste, tørre og rene, fri for støv, smuds, fedt, olie og lignende forureninger, før epoxyen kommer på. Cementslamlag, støvbinder og membran-hærdningsmidler skal fjernes ved fx maskinel afslibning, ellers kan tilførelsen af epoxy blive ustabil og falde af. Glatstøbt beton slibes til ensartet ruhed. Eksisterende malebehandling skal være ren, fri for ovenstående forureninger samt være fastsiddende og matslebet. Tidligere malede overflader skal også affedtes. Men det er noget, vi tager ud og kigger på, før arbejdet med epoxygulve begyndes, ligesom vi evt. kan sørge for, at det bliver gjort.

Epoxy er meget giftig, og alt afhængig hvilken type epoxygulve man vælger, vil den være ekstrem giftig for enten huden, indånding eller begge dele samtidig men kun i våd tilstand. Der er intet giftigt ved epoxygulve efter det er tørret op, kun i våd tilstand. Derfor lad os lave jeres epoxygulve så det er professionelt og rigtigt lavet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på epoxygulve, hvor vi også kan rådgive jer om det rette valg.

Glæd dig til nye, flotte og slidstærke epoxygulve.

I vores galleri kan du se eksempler på vores arbejde med epoxygulve og -vægge.

Spørgsmål?

Udfyld formularen
Så kontakter vi dig med svar på dit spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.

   

  Hvilken bydel skal arbejdet udføres*

   

  Hvornår ønskes opgaven ca. at skulle igangsættes?*

  Hvornår ønskes opgaven ca. at være færdig?*

  udfyld gerne både start og slut dato

   

  Evt. billeder, plangtegning eller mål

  Det siger kunderne om os...

  5-stjernet anmeldelse

  Fodterapeut klinik

  Jeg er meget tilfreds med det fine malerarbejde der er lavet på vægge og lofter, samt div. Rør og træværk! Super effektive og retter bare ind, når man pludselig laver om på planen!
  Selv kunderne kommentere hvor fint det er!

  Den sidste sagde "det er utroligt de kan få det så glat, har de mon spjøtemalet"

  Jeg giver min varmeste anbefaling.

  Skrevet af Mette

  5-stjernet anmeldelse

  Badeværelse på Frederiksberg

  Dejligt med håndværkere man kan regne med, og som kan deres håndværk. Kommunikationen har været hurtig og gnidningsfri, og jeg er meget tilfreds med arbejdet, som omfatter spartling og opsætning af filt. De har mødt til aftalt tid, modsat flere af mine øvrige håndværkere, hvilket kun gør planlægningen af et i forvejen omfattende projekt lettere.

  Desuden er David ikke tilbageholdende med at dele ud af sin viden og erfaring omkring forskellige malerprodukter.

  Skrevet af Kim

  5-stjernet anmeldelse

  Maling af erhvervslejemål

  Vi har i sommeren 2016 brugt malerfirmaet DLH til at male vores nye lejemål.
  Vi har været særdeles tilfredse med hele samarbejdet, fra tilbudsgivning til selve udførslen.

  Prissætningen var god, alle aftaler blev overholdt og DLH var ekstremt fleksible i henhold til arbejdstider og ekstraopgaver som dukkede op undervejs.

  DLH får de varmeste anbefalinger fra os, og vi glæder os til at benytte dem igen.

  Skrevet af Philip Darabos

  Kvalitet - God planlægning - Aftaler der overholdes - For os er det en selvfølge

  Webmaster 7it