Kvalitet - God planlægning - Aftaler der overholdes

For os er det en selvfølge

 

Kalkning

Hvis du ønsker en flot kalkning, så kontakt Haakonsen’s Malerfirma ApS.

Kalkning af hus forlænger facadens levetid

Hvis du har en ældre ejendom, der er bygget før 1960, er den sandsynligvis bygget med kalk. Vær glad for det, fordi et hus, der er bygget med kalk, har nogle særlige kvaliteter. Kalk er åndbart, og det gavner dit indeklima og forebygger de fugtproblemer, der ofte kan opstå i en ejendom, der er for tæt. Kalk har nogle åbne porer og det bevirker, at muren kan ånde, og at fugt kan komme ud.

Kalkning af hus med Jura kalk

Hos Haakonsen’s Malerfirma ApS har vi 18 års erfaring inden for kalkning af hus, og vi kan lave den flotteste facade, der samtidig har den gode virkning, at huset er sundt at bo i. Vi vejleder gerne om de muligheder, der er med kalkning af hus, så du kan vælge den overfladebehandling, der passer bedst. Vi bruger, alt efter hvad huset har fået af behandling før, produkter fra Jura kalk, da de er de førerne inde for kalk produkter og resultaterne ikke er til at tage fejl af

Kalkning af hus er, udover de åbenbare sundhedsmæssige aspekter frem for fx plastprodukter, faktisk også en relativt billig løsning. Det skyldes både, at kalken ikke er blandt de dyreste, men er et naturprodukt, og så skyldes det, at kalkning holder meget længe, hvis facaden ikke forinden er blevet behandlet med plast- eller cementbaserede materialer. Netop fordi kalkning har en lang holdbarhed, er et rent naturprodukt, og fordi det også kan tones i uendeligt mange nuancer, er det en meget populær type facaderenovering.

Vi står for kalkning fra start til slut

For at opnå et godt resultat er det vigtigt, at både forbehandling og efterbehandling sker korrekt og omhyggeligt ved kalkning – og det sørger Haakonsen’s Malerfirma ApS for. Du kan som kunde være helt tryg ved at vi håndterer alle faserne af kalkningen grundigt og professionelt. Vi sætter en ære i at dække alt af så som fliser, vinduer mm, og rydder op efterfølgende. Så din opgave er faktisk bare at nyde det færdige resultat. Og du kan være sikker på vi overholder alle aftaler om tider og pris.

Der er flere faser i kalkning:

 • Klargøring af facaden – hvor vi renser for løs kalk og snavs, og vasker facaden i rent vand – er det nødvendigt, kan man højtryksspule
 • Forvanding af facaden – hvor vi gør facaden fugtig, og bruger evt. kalkvand – og når den har suget let, er den klar til
 • Selve kalkning – hvor vi arbejder vådt-i-vådt – og stryger på med det rigtige håndelag
 • Forsegling med kalkvand – et døgns tid efter sidste lag kalkning

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde inden for kalkning.

Spørgsmål?

Udfyld formularen
Så kontakter vi dig med svar på dit spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.

   

  Hvilken bydel skal arbejdet udføres*

   

  Hvornår ønskes opgaven ca. at skulle igangsættes?*

  Hvornår ønskes opgaven ca. at være færdig?*

  udfyld gerne både start og slut dato

   

  Evt. billeder, plangtegning eller mål

  Det siger kunderne om os...

  5-stjernet anmeldelse

  Fodterapeut klinik

  Jeg er meget tilfreds med det fine malerarbejde der er lavet på vægge og lofter, samt div. Rør og træværk! Super effektive og retter bare ind, når man pludselig laver om på planen!
  Selv kunderne kommentere hvor fint det er!

  Den sidste sagde "det er utroligt de kan få det så glat, har de mon spjøtemalet"

  Jeg giver min varmeste anbefaling.

  Skrevet af Mette

  5-stjernet anmeldelse

  Badeværelse på Frederiksberg

  Dejligt med håndværkere man kan regne med, og som kan deres håndværk. Kommunikationen har været hurtig og gnidningsfri, og jeg er meget tilfreds med arbejdet, som omfatter spartling og opsætning af filt. De har mødt til aftalt tid, modsat flere af mine øvrige håndværkere, hvilket kun gør planlægningen af et i forvejen omfattende projekt lettere.

  Desuden er David ikke tilbageholdende med at dele ud af sin viden og erfaring omkring forskellige malerprodukter.

  Skrevet af Kim

  5-stjernet anmeldelse

  Maling af erhvervslejemål

  Vi har i sommeren 2016 brugt malerfirmaet DLH til at male vores nye lejemål.
  Vi har været særdeles tilfredse med hele samarbejdet, fra tilbudsgivning til selve udførslen.

  Prissætningen var god, alle aftaler blev overholdt og DLH var ekstremt fleksible i henhold til arbejdstider og ekstraopgaver som dukkede op undervejs.

  DLH får de varmeste anbefalinger fra os, og vi glæder os til at benytte dem igen.

  Skrevet af Philip Darabos

  Kvalitet - God planlægning - Aftaler der overholdes - For os er det en selvfølge

  Webmaster 7it